En dag kvar sen är de vi som köööör!

Sjukt fint väder de har vart idag. Har vart ute och gått med Ecco och Josefine.. Skönt! Nu sitter jag i soffan och funderar på vad man ska ha på sig imorgon men eftersom att Jag och Josefine är ganska klocka tillsammans så kom vi på en riktigt fulsnygg klädstil och sen så får man väl se hur de blir med den saker :P Haha

EN DAG KVAR SEN ÄR DE VI SOM KÖÖÖÖR

&


Jag får träffa Angelica och Anna imorgon! :))))
Happyface!


En vanlig dag i Mars

Det finns verkligen folk till allt.. Men vad gör de om hundra år?
Idag har jag gjort ett Nationellt prov i svenska och det var mitt tal om Kissie och Blondin Bella. Fick tjata till oss att få göra det idag. Tack för de Mona-Lisa. Jag tror att det gick bra. Vi får reda på de i veckan eller nästa vecka. Jag hoppas verkligen på ett VG men G funkar ju de också. Helst vill väl alla ha MVG men jag är inget MVGBARN.. Haha. När jag kom hem tog jag mig lite mat och kände att nej det här funkar inte, så nu blir det till att sluta med all läsk, godis, Chips, ostbågar och alla sötsaker. Nu ska jag börja äta på bestämda tider, Eller jaa så gott som möjligt i allafall. Jag hoppas att jag lyckas. Sen tänkte jag faktiskt bli duktigt och börja träna varje måndag och fredag på friskis och svettis + att jag ska ut och springa/gå varje dag. Kommer bli mycket gå nu när det inte går att springa i spåret här. Men sen så är de jag som ska träna. Ska komma igång med fotbollen snart också. Jag måste bara lösa det här med skolan och jobbet innan jag kan börja träna så där som jag vill.

Senare idag ska jag iväg och klippa håret, blondera håret och färga ögon brynen sen kommer jag också färga ögon fransarna, Känner inget behov av att sminka mig men att få lite färg på de slipper de se ut som man har jordens längsta panna och inga ögon fransar... Kommer bli great tror jag! Ikväll kommer också S till mig och sover kvar. Sen upp till skolan imorgon för att göra klart våran film vi håller på med på rörligbild.. Den där kursen är så fruktansvärt tråkig. eller den kanske är roligt men läraren är S Ä M S T ! !
Sen foto på de. Kan bli en ganska bra dag i allafall. Funderar på att ta en sovmorgon på 30 min och ta 08:15 tåget bara för att vara lat men jag vet inte, tror jag måste in tidigare med tanke på att jag inte ens gjort mina val till 3an än kan det vara bra att hitta någon som kan hjälpa mig med de.. Känns som om det är mycket viktigare än att ta en sovmorgon.. När jag ändå får de på fredag då jag säkert ligger bakis hemma hos mamma eller Anna! Närmast till Anna men saknar Mamma. Så jaa. får helt enkelt se.

Nu vill jag ha Torsdag och Måndag!
Ge mig de! Sen vill jag ha maj fortfortfort! :)

Fatta och ha den här magen! :O


Np blev inte idag.

Att åka till skolan idag för att göra Np, gjorde ju inte saken bättre när jag får höra att jag ska göra det nästa tisdag då jag kunnat träna hela förra veckan men neeej inte de inte! Patetiskt!
Men nu vet jag ju i allafall de och dumt nog tog jag inte med min mattebok så jag skulle kunna plugga på de. Smart brud! Men jaja, det snöar och idag är de klippning, blondering och färgning av ögonbryn som ska fixas! Skönt!
Två Dagar kvar.. Sen är de stockholm som gäller! (Y)

2011-03-28

Nu vill jag ha Torsdag och sen direkt efter vill jag ha måndag!
Sen vill jag stå på norra och bara njuta!
Kommer bli grymt med brudarna!
6 brudar, hur bra är inte de liksom? :)


vår känslor

Underbart dag, Solen skiner så fint. Jag ska ut och gå långt och bara rensa tankarna. Sen ska jag bara sitta på ballkongen och njuta av den underbara värmen! Vår känslor, sommar känslor. Ååååh snart Sommarlov, fyfan vad livet leker just nu! (:
På tordag är de studentskiva, Då Angelica har så de blir en kväll i sthlm.. Anna, Angelica, andra tjejer och jag tillsammans med 90-tsls tema. kommer bli grymt!

Jag har mitt hjärta, som gör mig glad och får mig att må bra.. när jag ligger i hans famn så känns de så underbart! Imorse åkte mamma hem också. Det var inte så roligt men ja, jag får träffa henne på torsdag natt/fredag morgon! Mys, ska jag bara ägna den tiden åt henne och Anna, Mys!  :)

nu lär jag klä på mig och göra mig redo! :)


 Min, bara min!


Det finns ett toalett monster

Aah men tjenare kungen!
Idag är de måndag och jag går inte till skolan pga tre olika anledningar.. och dom tänkte jag dela med mig för er. För jag inte har någonting bättre för mig så här på morgonkvisten. Men i allafall...

1. Ont i magen
2. har nationella imorgon, jag måste bli klar med idag.
3. Har sovit två timmar i natt tackvare en STOR jävla MONSTER spindel som var på toaletten i natt.

Så gissa om jag fick panik och börja gråta? Självklart. Förstå ifall ni vaknar klockan 02:30 och går på toaletten. sätter er och gör de ni ska och sen när ni ska ställa er upp igen så är de fan ett monster där på väggen precis brevid. Helt sinnes, så fick panik och sprang upp och la med i pappa och virres säng. Vågar inte ta mig ner än. men ska samla lite kraft nu innan så ska jag sedan gå ut och gå med min bäsaste hund!
Ska vila lite ja, skriver mer sen! Tja

RÄDD CHEY, RÄDD CHEY! :O


arg cheeey!

Hej jag är väldigt bitter just nu så läs inte ifall ni inte vill höra mig klaga...


Just nu är jag väldigt bitter för att AIK förlora. Fast de  ledde med 2-1 Men nej självklart ska Fbk få in den där för jävla puckfan i mål på tur, ren jävla tur! Åhh blir ju tokig!! Jag tror på riktigt jag är mer man än kvinna, Även om jag ser ut som en "tjej" så tror jag fan jag är man! Temprament som en sån jävel i allafall..
Har precis träffat Josefine en stund och pratat, som vanligt. Sitter och dricker Coca-cola som jag inte ska göra men vad gör man inte en dag som denna?

Imorgon kommer jag faila på mitt matte prov och de vet nog både jag och ni alla andra. Så tar och kollar lite fort eller kanske ska man skita i det och ta det som de kommer? Hade liksom VG i ekvationer och procent i nian.. Men vaffan hände sen da? Kan ju inte ens 1+1.. Jävla skit kurs och lärarna försöker få mig att gå på matte B. Hahah vilket skämt, finns inte på världskartan att jag tänker göra de!

Kul att man sitter själv en kväll så här i köket när Freddan ligger och sover i pappas säng där jag snart ska krypa ner.. Teddy och Jim kikar film med frågar inte mig.. Snälla killar! Nej inte ett dugg, tack för dissen boys!


Kom precis på att det är inte ens lönsamt att sitta och skriva saker när man är trött för då blir de bara en jävla massa ordbajs, som de heter i våran "kära" Klass..

Sen är jag så jävla less på KISSIE! Kan hon inte bara dra från Sverige, sluta blogg och bli allmänt mobbad? Snälllarååå!

Ey vaffan drar och sover och ingen bild får ni för de här tar för mycket på min dyrbara tid jag ska dela med min säng! Tja











Där sket de sig.... Tack för att du ställde upp den tid vi hade med varandra i allafall. Du & jag kommer alltid finnas i mitt hjärta och i mitt huvud. Nu drar jag och sover på den här historian!  F A N ! ! !


Ångest, ångest och ångest

Idag hade jag Np i engelska speaking delen. Gick bra. mycket bättre än förväntat! Tack för de.


Just nu sitter jag med ångest, det är de jobbigaste som finns. Jag har matte prov imorgon, NP på tisdag och hinner inte träna + att jag sitter och trycker i mig godis istället för att plugga. Det känns förjävligt ska jag säga er. Men på söndag får de fan vara nog med gott ätandet. Okej med glass men fan inte med godis och läsk. Ut och gå varje kväll 4-8 km. Nu jävlar ska jag börja tänka på skolan, träning och kosten. Det här håller inte,. det gör bara inte de. Men nu kommer Josefine så vi ska prata lite och sen väntar jag på AIK-FÄRJESTAD som börjar om 40 min, Känns också bra! Kom igen nu gnaget!

En vecka och tre dagar kvar till fotbollen börjar DIF-AIK. MEn självklart kammar vi hem vinsten på måndag den 4/4. Vi B-rudar ska ha så fruktansvärt roligt! :)


Min syster, min bästa vän & en viktig person i mitt liv

Som ni såg på det tidigare inlägget så är de ingen vanlig dag för de är min älskades systers födelsedag idag!
Jag saknar henne nå in i bomben. Jag har inte träffat dig sen 8/10 och idag är det den 24/3. Detta är inte okej..
5 månader nästan 6 månader utan en av det bästa man har. Ni kan ju gissa hur tomt de känns... För er som inte vet så kan jag ju säga att man känner sig helt tom, Man känner verkligen att man saknar någon något sjukt. någonting som fattas. Du är min syster och du är 3 år och 4 månader 27 dagar äldre än mig och ändå är du min bästa vän, jag vet inte hur men vi kom varandra fruktansvärt nära varandra helt plötsligt och den tid med dig som min syster och även som min bästa vän.. Ångrar jag inte en sekund av! Du är helt fantastisk! ♥


En underbar tid i barcelona!
Måste upplevas om, sen vilket land har ingen betydelse.
Bara de är med dig! / Din Sis!

Grattis världensbästa på födelsedagen!

Idag är ingen vanligdag för idag är det världens bäsaste födelsedag.. Hura hura hura!
Grattis älskade sis! Puss! 


Jag saknar dig kom hem!
Jag älskar dig bäsaste sis! <3

Stjärnklar himmel. Underbart!

Kom precis hem efter att ha vart ute och gått gyllby runt, med Josefine! Något fruktansvärt skönt. Ska göras oftare! Stjärnklart och mycket prat de var mysigt. Tänk om man skulle orka ut och springa lite också de hade gjort suse! Men nej de är jag för lat för just nu.. Måste tänka på att man lever bara en gång och behöver röra på sig lite och inte sitta framför den här dumburken från man vaknar tills man lägger sig ner.. Så nu tänkte jag faktiskt ta en efterlängtade dusch och sen lägga mig i min säng och bara sova,sova & ännu mer sova! Vill ha fredag så jag får träffa Mamma för hon kommer nämligen hem till oss i Örbyhus då! Kommer bli dunder även fast jag jobbar hela helgen.. Men jag måste ju hinna äta och mysa med henne också! (:
Men de är ju löningshelg och då kanske de kommer mycket trevligt folk som inte super sig fulla och står och röker på utanför! ;) Helgen ser ljus ut och lika så nästa vecka. Men nu lär jag duscha och sova för imorgon är de nationella och sen massor med filmning med tokarna!

Men fan vill inte slita mig ifrån NRJ. bästa radiokanalen någonsin!
Sen har jag en liten fråga till er..
Jag ska på studentskiva på torsdag (Inte imorgon) Utan nässta vecka och de är 90-tals tema och jag vet inte vad jag ska ha på mig, men skulle de vara någon som har typ rosa eller gröna strumpbyxor hör av er till mig om jag kan låna. och lika såå med benvärmare! Tack på förhand! :)


mysig kväll! :)
Simon jag tänker på dig varje gång jag ser en stjärna på himlen!
Du är en av de finaste stjärnorna där uppe.
Jag saknar dig som bara den!
Pusss

/ M

Toknervös inför nationella.

Jag är sämst på att uppdatera, jag vet! Men jag kan ju säga så mycket som att skolan tar kål på mig men ändå kämpar jag mig igenom den. Jag gör allt för att verkligen klara allt i den. Jag måste klara den och det är bara ett år och två månader kvar så varför inte liksom? Bara att köra liksom..

Igår träffade jag en underbar vän på station i Uppsala, vid namnet Filippa. Hon hade sin födelsedag igår också! GrattisGrattis hjärtat! Hoppas du fick en grym dag! Sen satt vi och pratade hela resan och de känns som om vi inte träffats på evigheter men ändå träffades vi förra måndagen. Hallå, det var en vecka sen. inte ens lång tid? Men ändå hade vi så sjukt mycket att prata om. Aah det var i allafall underbart! Tack för de Lippis!

Sen när jag kom hem satte jag mig och övade på mitt svenska tal om Kissie och Blondinbella. Ja de går ju sådär med de om man säger så. Jag kan lägga ut de senare när de är redovisat och klart. Just nu sitter jag och kämpar mig igenom de. Men varför kan ett nationellt prov vara så fruktansvärt svårt? Jag förstår verkligen inte.. imorgon har vi också Nationella prov i engelska. Muntliga delen. ja de känns ju inte speciellt bra eftersom att jag är sämst på ämnet över huvudtaget... Sen hatar jag att prata med folk jag inte känner och speciellt på engelska, så hur ska detta gå? TOKNERVÖS! Men de får gå som de går helt enklet!

Nu ska jag fortsätta med mitt svenska tal och hoppas på att jag får de överstökat ikväll. känns som om det kommer bli en sen kväll fast jag är trött redan nu, de sög ju! Menmen!


En bild från min lektion idag, man skulla fota någonting i rörelse. Har typ 20 stycken olika bilder men den här fick jag VG på då den är ändrad i PS. Men eftersom att jag inte kan ladda upp den bilden för att den är i fel bildkvalite så får ni nöja er med orginalet..
Nu plugga vidare, film och sedan sova! S K Ö N T ! !

Solen ger så mycket mer energi.

Solen skiner och jag är glaad.
Kom hem till Dalle och Sofia efter jobbet, la mig och sov efter lite deeptalk med min kära bror, Skönt! Sen vaknar jag av att bror ska upp och jobba vid nio så jag satte mig upp och börja mysa med Liam, klädde på mig och sedan städa bort lite. Där på vart de lite deeptalk med Sofia också, finte! sen bestämde jag och Sofia att vi skulle äta lunch tillsammans och då hade bror gjort tacogratäng till middag igår som jag och Sofia åt idag också. GOTT!!

Efter maten så diskade jag och kollade till lillkillen medans Sofia gjort massor med andra saker, mysigt att man kommit så nära dom. Så vi bestämde oss för att gå till stan efter som båda skulle gå åt de hållet, så dom gick med mig till station innan dom gick vidare. Underbart! Tack för trevligt sällskap. Väl sitter man på tåget och pratar med mammut, underbar kvinna de där. Finns verkligen ingen som du! pratade massor om vad som var bra och dåligt här i livet. Känns skönt att veta! :)

Väl hemma så kom jag på att jag har ett tal jag ska ha skrivit klart tills imorgon, känns ju lite stressigt med tanke på att man bara sovit ca 3 timmar och nu ska man skriva de och jag förstår istort sätt ingenting, så det var ju "jätte" kuligt.. Men de är väl bara bita ihop och köra, eftersom att det ska vara inlämnat imorgon.. det tackar vi inte för. Nu är det bara köra på de för sen säger jag bara sängen, duschen, mat, stan, jobba och allmänt mys hemma hos D&S imorgon e stund innan jag åker hem för att dra vidare på träning. Har bara tränat två gånger den här veckan. Lat brud men vad gör de? har så mycket i skolan nu och jag måste verkligen ta tag i de här om jag ska lyckas med försvarsmakten och sedan polishögskolan. Känner hur plugget står kvar till man är gammal kärring. Menmen, jag har sagt de, jag ska klara de speciellt polishögskolan!

så nu kör vi på ett tal i svenska B om blondinbella och någon passande text eller någonting annat roligt.

Jag har verkligen inga bilder så bjuder på en bild från sthlm där allt är möjligt med Anna! ;)


Fruktansvärt tomt

Jag har märkt de ganska tydligt.. Jag är nog inte speciellt bra på kärlek men alla jag frågar har samma åsikter om de jag tycker. eller de finns ju någon som svarat helt emot och de var väldigt konstigt tycker jag men vi alla är olika och de tackar vi föör..

Frågan var:
"Om man tycker om någon eller är kär i någon och vill satsa allt, är det inte så att man vill prata mycket, träffas mycket och inte låta de gå veckor hit och veckor dit?"

Det flesta svaren blev:
"personligen så tycker jag att är man kära eller har ett intresse om varandra så lär man ju träffas och prata ganska mycket annars tror inte jag att det är äkta kärlek"

Tack för deeee. precis vad jag behövde höra! :)
Jag är inte ensam om att känna en sån sak och det känns ännu bättre då. En vecka hit och en vecka dit, Kanske pratar 4 gånger i veckan och sen var de inte mer med de, Moget grabbar moget!

Nu känns det som om jag borde borsta tänderna, gå ut och rensa tankarna lite och må bra en stund!
Sen fixa sig och bara vänta på att tåget ska gå så jag får jobba. L ä N g T a R !
Sen saknar jag min käraste syster och min käraste Papput som en tok, Det känns så fruktansvärt tomt!
Men jag älskar er ändå!

Puss på de!

Kärlek är inte lätt och kommer aldrig bli de, Ge er bara in i de i fall ni orkar och står ut att bli sårade eller stryka till att såra någon annan!
Annars låt bli. Man måste våga chansa men det kan ta skit på en så inn i helvete! :/



Friskolekampen!

Kom precis hem från friskolekampen..
Sjukt kulig dag tills KG slog ut oss, men ja hellre dom en Jensen eller TBS..
Det var väl roligt för att jag fick vara med mina underbara tjejer, Elin, Sofia och Erika (:
Utan dom tjejerna vet jag inte ifall jag skulle vara den jag är i dag och må så bra som jag gör, Ni är underbara! gör mina dagar i skolan värda att gå. Tack för dee!

Nu ska jag göra i stort sätt ingenting, kanske lägga mig och vila.. mår inte rikigt bra känner jag. helt slut, trött, blir arg för ingenting och vill bara ge upp hoppet om allt. Men det blir inte bättre för de, så bestämde mig precis för att gå ner och ta en powernap och sen gå ut med Ecco eller med mig själv och en jävla massa musik i örona och rensa tankarna.. Vore underbart! Få bort allt skit och rensa allt. Ska ner till mina fina ankor en snabbis nu också!
Puss på de..



FUCK TSB!!!!
"PAPPA BETALAR!"
"TOG PENGARNA SLUT NU?"
"FARSAN VART SUR NU!"


finte

Matchen igår slutade fruktansvärt bra! 
4-1 till AIK, som förväntat men underbart! (:
Så fort jag får ett svar av min käraste syster så kanske jag drar till henne vecka 14, vore ju förjävla fint!  ;)
idag vart jag hemme en fruktansvärd huvudväk så var ut och gick med Josefine och Ecco på dagen, de var så fruktansvärt skönt så ville egentligen inte gå in men eftersom att ecco har så ont när man går långt så var de baara att gå in, men fick lite annat gjort istället. skönt de med!

nu ska jag vänta på Big Brother sen ska jag sova, blir till att sova i papputs säng i natt igen! älskar stooora sängar! (: Men imorgon kommer 'Virre hem så då blir de att sova i sin egna säng igen.. Kul värre eller något! 
Nu orkar jag inte skriva mer, ska in och bråka lite med J,T och C och försöka få F i säng!

Önska mig lycka till! (Y)

KOM IGEN GNAGET!

Ligger och tar de lugnt framför tv med Ishockey på. Där AIK-HV75 spelar för sin fjärde omgång.
Så tänkte kolla sista nu och det står 1-1.. KOM IGEN GNAGET!


beslutångest!

Idag har man tränat, och ja de var ju som vanligt!
Kan ni gissa vad?
Jo de här med petiga frislag hit och dit, mål hit och dit måste vara rätt annars är de fel, ingen ide att träna helt enkelt.. Så är de i vårat lag (På vissa spelare märker man mer än andra).. Men vad gör de när säsongen ändå är slut nu? S K Ö N T !
Sen har jag fått beslutångest, om jag ska fortsätta lira boll i töff, byta lag eller sluta heelt?
Inge så roligt när de är massor med små tjafs, Självklart är laget toppen för övgrigt men just de där med att folk ska tjafsa om små saker, helt onödigt..

Men ja, men ligger jag i Pappas säng medans han ändå sitter i Thailand, nej jag är absolut inte avis på honom.. Han går i shorts och linne eller vad de nu är. Badar i havet och har de allmänt bra. Här ligger jag tjugo i ett på natten och kan inte ens sova och ska upp till skolan imorgon. Ja men de var ju roligt.
Imorgon skulle jag egentligen göra ett matte prov men tror ni att jag tänker göra de?
Finns de någon människa på denna jord som kan göra mitt prov åt mig eller helst hjälpa mig med allting? så jag lär mig? Det är procent och ekvationer.. De vill bara inte fastna i min ärta jag har till hjärta. Menmen. 
 
Imorgon kommer min underbara Alle hem, jag saknar henne, behöver henne. Känner mig tom fortfarande. och idag grät jag för att jag saknar min bästaste vän som är min syster, Den som alltid finns där, i vått och tort!
Kom hem!

nej, nu ska jag försöka sova tänkte jag, Så sov så gott. Godnatt! =)


vart finns du?

Vet inte vart jag har dig längre..!

Nu mat!


en söndag i mars månad.

Slut som människa som alla söndagar. Jobbat hela helgen, fredagen var lugn men lördagen var KAOS! Det kom lite skumma människor och mycket bra och trevliga också, Men dryga vuxna är värre än dryga ungdomar är. Men nog om de så har jag vart och lämnat papput på arlanda. Han åkte till Thailand idag och ska vara borta tre veckor. Kommer sakna honom, han är ju trotts allt min papput! :) Men Jag får hoppas på de bästa, att han får de grymt! :)
Vidare till stan och kolla bio med Sofia och Virre, var meningen att jag, Teddy, Dalle, Virre, Sofia och Liam skulle kolla med Teddy och Dalle ville inte se den vi ville se så då fick de bli på det viset. Sen åkte vi och stor handla och jag lovar att det var STOR handla.. Hahah, men allt fick plats i bilen som tur var..

Nu ligger jag jag och käkar solrosfrön,

och nu blir de sova, ska upp snart godnatt folket!

Jobba lite sidled sådär!

Kollar på hockey men ska dra mig vidare till jobbet nu, kommer gå fint ikväll tror jag.. Känner mig faktiskt taggad på att jobba ikväll. Hoppas bara på att få ett sms om att AIK vann matchen sen! :)
Be gud vara med mig om att AIK vinner och att kvällen på jobbet går fiint!
Nu ska jag dra mig vidare mot jobbet. För att hinna med allting som ska göras innan, Tur att man har Niklas att åka med! Bug och bock för att du jobber med mig ikväll.. :)

Imorgon är de match mot Rimbo, Får väl se hur de går. Kommer vara helt slut kan jag garrantera. Men det är bara bota ihop. Sista matchen sen är innebandyn slut och just nu känns det skönt att säsongen är slut men det kommer ju bli tråkigt senare.. Jag är lite i den stilen, ledsnar och saknar hela tiden. Haha!
jag kör mycket på att jobba sidled, Känner att det funkar fint, och Just nu står det 2-1 till AIK, hoppas de håller sig fast så jag slipper deppa på jobbet, typ låsa in mig på toaletten och böla! haha nej inte riktigt så men nästan!...
Nej nu måste jag kila Niklas är utanför och här sitter jag, smart tjej!

Hoppas alla får en grym fredag, ni slösar pengar jag tjänar! Smak! :)


bild brist

Jag är segast på denna jord att ladda upp dom där bilderna från utgångarna. Men jag orkar inte. Så de kommer när de kommer, typ ett år eller två...
Har vart i allianshallen hela morgonen och kollat på innebandy JB VS Celcius, Det vill säga att C, vann med typ 10-7 eller någontingt?
Jag och Nathalie satt och kolla på och slog vad om vem som skulle lära sig att Zorra bäst till sommarlovet. haha! ;)

Kommer ju lätt vara hon, men jaja. Nej nu ska jag lägga mig och sova en timme tänkte jag och sen tänkte jag kika på HV71 vs AIK. hoppas på att AIK vinner som de två andra matcherna! :)

Kanske skriver sen eller något. I helgen är de ju samma saker som alltid en massa jobb, match och sova! :)

Rester i skolan försvinner sakta med säkert! :)

Sådär ja, Nu går pluggandet framåt. Hade man bara kunna stänga av telefonen, blockera bloggen och facebook så hade de ju gått så sjukt mycket bättre. Men ja vad gör de om hundra år?
Jag har gjort klar min essä nu i allafall och jaa de känns underbart. sen har jag gjort klart en innebandy uppgift från skolan också.. Så nu tänkte jag faktiskt ta mig ner till mitt rum för en paus och städa som en blådåre för att sedan sätta sig och plugga som en tok sen igen..

Imorgon blir det skolan med Erika, för att göra en APU-uppgift och sedan göra två matteprov i ett, hörförståelse i engelska och två engelska uppgifter om min bok "I see you baby", Och oj där försvann direkt 8 rester och då har man bara... 3 rester kvar och det är dessa... 

♦ Remember the titans
♦Sports essay
♦ESC-presentation.

Dom sakerna jag ska göra imorgon coh som är klart är:
Läs- och hörprov
Läslogg
Bokredovisning
 Procent
Ekvationer
 Essä
APU-uppgift
Innebandy uppgiften om Storvreta-AIK då ni vet att aik vann.. 3-5! :)

Jag måste bara lära mig procent och ekvationer igen eftersom jag inte hållt på med skiten på 6 månader.. Finte där sickan.. Städa nu och ikväll kommer nog alla bilder från krogen med Josefine och Linnea.. :)

Puss på de! TJa


you are my angel

Jag saknar min älskade Angelcia som en tok!
Sitter och pratar med henne nu och vi har inte träffast sen 10 november.
Helt sinnes! Nu sitter jag och bara saknar tiderna med dig..
Men snart, snart så. du tar studenten och sen så är de vi som ska ses som tokar!
Ska på din studentskiva som är om tre veckor och snart har du ingen skola mer!
Puss på dig snygging!

Ankan och rödnosa! ;)


All i need is you sis!

Åh, jag saknar dig Mickis!
Jag vill bara vara där du är precis nu.
Vill bara kunna ha en tid med dig. 
En dag hade gjort undergång.
Jag vill ha mitt hjärta helt precis som Alle fick när Jens kom.
Jag ska göra allt för att få ta den där resan och komma.
Bara krama om dig,
Umgås med dig.
Skratta med dig.
Umgås som bara du och jag kan!
Du är min bästastevän.
Du är min bästaste syster.
Du är mitt allt.
Det finns INGEN som du!
All i need is you!



Jag kan inte sluta sakna dig fast jag vet att du mår som bäst nu!
Jag älskar dig! / Mimmi din systeryster!


omväxlande vardag så löser det de mesta! :)

Nuså, lite oväxling i vardagen så löser det allt.. Jag var fruktansvärt sur och arg tidigare och det ber jag om ursäkt för att ni som läser ska behöva se, höra & veta.. Så jag tog mitt pick och pack och drog mig till Jennifer en stund och vi pratade massor och kolla på TV. Jag måste nog säga att jag älskar bygglov!
Jag känner att jag inte har någonting att blogga om egentligen så jag vet inte ens ärligt talat varför jag fortsätter..? Igår var jag hemma från skolan för jag hade sån galen huvudvärk. men spelade match på kvällen dumt gjort. Så vart hemma idag med, min fot är svullen och sticker i hela tiden. Men i allafall förlust med 11-3 eller någonting sånt? vilket som så var det bara en träningsmatch så den sket väl jag i.. Har legat hemma idag med, inte mått så bra på något sätt. känner mig så klen fast jag egentligen borde vara som gladast nu när jag fått träffa mitt underbara hjärta. Gick över till Josefine en stund i dag, hon satt och fixa sina naglar och jag kollade på och även kollade vi på top modell och något matlagnings program för hon var hungrig, haha! Sen lirade vi en omgång yatzy, vem tror ni vann? Jag såklart. Med hela 91 poäng. Och Josefine som var så säker på vinst innan vi började lira. haha där satt jag den! :) Sen tog vi oss hem till mig och hämta pengar för att sedan dra oss ner till ica och handla, fick mig lättdryck och massor med fika till lillebror. efter de så gick jag hem till mig och hon hem till sig, jag satt och gulla lite med min lille prins Liam, Sötaste ungen!

Nu tänkte jag faktiskt försöka komma ner till mitt rum utan att foten ska gå av helt.. Sen städa lite för det är verkligen KAOS! Men ja får se om jag orkar...

Negativ tjej!!!!

Fittskolan kan dra åthelvete!!!!!
Äckeljävlafitthorballecpmongolidböglesbiskajävlaskolfaaaan!

Typ fem hundra reser som ska vara inne på torsdag och jag har fan ingen ork till att sitta vid den här jävla dumburken 24/7. Någon som är villig att göra mina saker för lite annat skojj i utbyte? :D
Vore dunder!! SNABBA PÅ DÅÅÅÅ!!!


Josefine, Bilderna kommer när jag väl hittat min borttappade lille kamra... :)


Dööööööö på de här. Nu går jag till jennifer och äte glass!


GLAD TJEJ!!!


kom inte på en passande rubrik

Fruktansvärt slut efter en natt på parcen som var förjävlig. Drygare människor får man leta efter, haha!
kom i säng sex imorse och gick upp vid halv elva. Tog min hund i kopplet och gick ner och mata ankorna, sen vart det en sväng med hunden. skönt att bara komma ut och gå de första man gör när man vaknar. Snart är det dags igen att ta sig en sväng med honom men först måste jag få upp min bror som vägrar gå ur sängen. Lyckat hah!

Idag får det vara en slödag men en massa städa. Måste städa mitt rum, det ser ju ut som kaos och jag hade en spindel utan för mitt rum igår och gissa om jag fick panik och börja gråta? Hah! Så nu är det verkligen en storstädning som behövs..  Nej nu får de bli att avsluta allt kring datorn och sen så blir det en promenix med hundern igen! Underbart väder.. Och idag gäller det att försöka hinna med att foto en "Kvällssol" Som jag har i "läxa" fotografisk bild.  Sen fotbolls träning med tjejerna! :)

Saknar min Anna som en tok, behöver henne mer än någonting nu. Få lite energi och sådär massa mys och prat! Puss på de!


skapa?

Trött, trött och åter igen trött. jobbade på Le parc igår och fyfan vill inte jobba ikväll med. Det var den mest värdelösa kvällen på länge och extremt äckliga människor. Åh vad jag är positiv, men vaffan vad gör de om 100 år?

Jag hörde en ganska torr sak här för någon dag sen, som lät så här:

Kille: hej tjejen, du tappade något.
Jag: aah farten
Killen: nej, ditt nummer. Kan jag ta det eller?
Jag: Ehm verkligen inte.

AIK VANN igår, Just ni hörde DOM VANN över storvreta igår i innebandyn och jag är gladare än gladaste! :)

VIla på de här. tjaa!


En helt vanlig torsdag..

Ska man ut eller inte?

 
vill spara pengar så man kan dra på en resa snart med någon härlig person och bara njuta men ändå vill jag ut fast jag tycker de är totlt värdelöst.. Haha vad ska man göra på krogen mer än att shaka ass?
Finns nog inte mycket mer..Men Vad ska man göra hemma?
träna, plugga, äta och sova massor.. Har sån jävla träningsvärk.. Herrarna är ju tokiga..
Jag är ledig imorgon eller ja jag ska gå och kolla Storvreta VS AIK.. Och vilka hejar jag på då?
HAHA AIK SÅKLART! Jag vet jag är gaalet tråkig men har också fruktansvärt tråkig så då gör jag de lätt för mig och skriver lite här. Jag har egenligen ingenting att säga men som alla säger "Ordbajsa är du bra på Mimmi" Aah men tack för den. Jag är en pratglad tjej men ordbajsa vet jag inte?  för jag säger ofta vetiga saker. Ibland (som idag på tåget hem, okej galet flumm  om man frågar Erika och Sara. Men frågar man mig själv var jag lugn)

Men i allafall imorgon ska jag ju sova ut så jag orkar jobba med alla fyllskallar, finte! Sen ska jag käka mer Erika, Mys! Sen vidare för att kika lite innebandy som jag precis nämnde. Jag ska på Storvreta VS AIK. Jag håller såklart på AIK, men får inte ha en AIK tröja på mig, de var ju en jävla stil. FITTSKOLA!
Bara för att våran idrottlärare(Innebandy lärare) Spelat i S-vreta får jag inte ha en AIK tröja på mig... Vad är de för stil? :S

Jag tänker ha det vilket fall som helst och sen kommer jag typ vara tvungen att spriiiinga till jobbet för att hinna. Men de blir nog bra de där ska jag se.. Jag tror faktiskt att jag stannar hemma idag, Orkar man shaka ass när man har en tjockis rumpa? Nja, vet inte ja. Annars kan jag ju alltid dansa med Tomas på jobber imorgon, de är ju alltid lika roligt för jag gör alltid något felsteg och dansar in i borden. Haha
Jag är van att leda inte följa, de är ju tjej grejer, och igår fick jag höra att jag var man! Nice dude! ;)

Nu tv och vila sen hem till Josefine och fixa sig lite om de blir utgång.. Får se.

Ha de bra



Till dig- ur de sju dödssynderna

"Du min förtvivlan och min kraft,
du tog allt eget liv jag haft,
och därför att du krävde allt
gav du tillbaka tusenfalt."

Sitter och ska göra ett skolarbete och de är en essäuppgift.
tog den texten och ska försöka hitta någon som passar in till den.
Hoppas på att det går fort för jag har bara 3 och en halv timme på mig, sen ska den vara inlämnad.
Skönt att vara ledig idag för att denna uppgift ska vara klar. Ibland älskar jag skolan! :)




kärlek, love, rakkaus,ความรัก och любовь

Jag hittade en app på facebook där jag skulle testa och se vad jag behövde som mest just nu. Har testat de tre gånger idag och varje gång har det handlat om kärleken..
Det känns ju bra, första gången fick jag en där de stod att jag behövde massa ömhet och kärlek med stora kramar av min pojkvän.. men har jag någon sån eller? Neej det är ju det jag inte har. Kul liv vaaa!
Nej men sen gjorde jag en till sån och de var tidigare idag då jag fick typ att jag skulle finns min kärlek inom kort, att jag behövde träffa nya människor för där skulle en av dom vara den jag sökte efter och nu den här.

Vad är de här med kärlek?

Allt jag anser vara kärlek förtillfället är för sproten och mina vänner som gör mig glad.


Du behöver hitta kärleken, för du känner dig otroligt ensam. Han finns där ute någonstans.


 
På lördag ska jag på Gay-klubb med min kollega Hanna, en underbart fin tjej. en trevlig prick de där! :)
 och på torsdag ska jag ut med min pingla som är Josefine.. Kommer bli grymt! :)


en bild får onsdagen den 23/2. Det tackar vi för!


Mars mars måne, jag kan lura dig till påven! :)
"torrhumor" - Christian Karlsson!

RSS 2.0