en vanlig dag i maj.

Idag har de vart underbart väder och jag har bara steekt omkring. Därför tar jag med min lillebror till en underbart fin vän och kollar film och Bigbrother och hoppas på att peter är en av dom som bli nominerade (om de heter så)?
Sen blir de hem och kanske svänger förbi Filip en snabbis för att dom ska tydligen ha fest men får se, just nu är jag inte alls sugen på att träffa massor med folk.. Vill bara umgås med Frida och att det ska bli lördag så min bästavän kommer till mig för att på söndag ska vi på arbetsintervju. i grisslehamn eller ja i närheten i allafall, så får vi hoppas på att vi får jobbet och får vi de så måste jag ju tacka Björn för de.. Han som fixat så hans chef vill träffa oss! :)
underbara dag!
inga bekymmer, lycklig var dag! :)

a summer day!

Hej idag är en riktigt dålig dag... Sluta läs nu om ni inte vill se..

Har vart en otroligt tuff dag idag. Först vaknar jag på helt fel sida, hittar inga kläder, frukosten var inte lika god som den brukar så sket i den. Sen kommer man till skolan, får se en tråkig dokumentär om två killar som skjutit folk i USA på en skola, Sen om en 7 årig kille som sköt en 6 årig kille i USA. Den var bra då de handlade om dom men sen när en tjock gubbe går runt och snackar så glömde jag bort och titta. Inte så smart kanske. Men aja. Efter lunch. Går jag sofia och Elin ut och sätter oss i solen och då rinner de i ögonen som en tok igen, Näsan rinner och jag nyser. J Ä V L A P O L L E N ! ! ! + att mitt knä fått ryck och sparkar sig ut av sig själv och det dunkar så in i norden i de och gör ont! Kul, jag som ska träna ikväll....
 
Sen får jag i allafall veta en bra sak och de är att jag fått VG+ i Rehab, Men sen behöver vi ju inte prata mina betyg! Nu ska jag i allafall kolla en resa till London och sen ska jag ringa min Anna och säga vad de kostar för vi ska göra heela Looondon osäkert i sommar. Hon och jag= vi bara kör, inga regler! 
 
Sen på lördag fyller min lilla Liam 1 år och han blir stoor pojke. Underbart! Pengarna rullar ut som de ska.. eller hur var de nu låten gick?
Eeeh, sen finnns de små andra lösa skruvar i det hela, Men nu vila och sen läsa lite engelska och göra nästa film som ska vara inne på onsdag senast. Tack för dee! TVÅ PROV kvar sen sket jag i resten! =)


tråkig blogg jagvet!

Min blogg är otroligt tråkig och jag har inte lust med de här mer. Men ska försöka komma igång lite mer senare i livet. typ efter helgen då jag tillbringat hela helgen i Stockholm med en del av mina bäst! Jobb på fåfängarn i helgen också! finte! :)

Studentskiva x3!

Nu har de hänt någonting jag tycker var roligt i allafall. Vart på tre studentskivor i år. Ena var i Stockholm då de var 80tals tema, om jag inte minns helt feel. Sen var de På BJ i Uppsala, men det var Högbergsskolan som hade studentskivan. Där var de inget tema, jätte tråkigt. Sen var jag på skiva igår också då de var på Flustret I Uppsala, då de var min skola som hade! den var helt spåårad, eller de kanske var jag som var helt spåårad jag vet inte. Jag och Nathalie visste i allafall inte hur vi skulle komma hem men tack vare två killar som Nattis känner så kunde vi åka med samma taxi som dom. Tack för de! Sen så kom jag och Nattis på att fan vi har inga busskort, vi kommer inte kunna ta oss någonstans imorgon när vi vaknar men de löste sig för oss båda, Skönt!
igår var vi dom skönaste på heeela skivan, pyamas och grejer en bild bjuder jag på! :D

nu måste jag till sjukhuset! tjohoooooo


Ni får bättre bilder så fort jag får bilderna från Emma och alla mina saker! :D


RSS 2.0