önska jag viste, men de gör jag inte...

jag önska jag viste, men jag vet inte!
det mesta handlar väl om kontrollbehovet.
det lär inte vara den sanna kärleken.
får en känsla av att det är hatkärlek.
jag vet som sagt inte, även fast jag önska att jag viste!
ska man kalla det sorg?
isåfall gör jag de.
det är tungt att bära sorgen på sitt hjärta.

du var/är en person som som jag älskat så pass länge så du alltid kommer finnas kvar djupt in i hjärtat..
glöm aldrig de! <3

Helt slut.

Heeelt slut, vill bara få den där kraften till att känna att det ska bli roligt att åka och jobba... Just nu skulle jag verkligen behöva en vecka ledigt och som tur får jag ju fem dagar nu´.. eftersom att vi har lov!
Idag var jag och käka med Nattis och Hellie! Cupido sallad, Den var så god så den blåste om kull så fick ingen sås i den :( Börja gråta.. nej kanske inte men nästan! Illa, men älskar sallad!
Köpte biljetter till JB:s student skiva och till högbergs.. Får väl se vart de här slutar! Godnatt!

Jobbjobbjobbjobbjobbb så jävla less!

Underbart väder, innebär glada miner!

Äntligen har de underbara vädret kommit och jag i full gång med att vara ute och gå om dagarna. Känns helt underbart! Idag har det inte hänt mycket alls, Vaknar av att pappa är påväg att gå till tåget för han ska till arlanda för att åka till fjällen. Ingen aning om vilken fjäll men någon utav dom.. Det hade jag faktiskt inte tackat nej till just nu, fjällen i de här underbara vädret, men vänner, grillning och dricka! Hade suttit riktigt fint! Gick upp och klädde på mig, åkte till skolan för att skriva nationella, kändes som om de gick fint som bara den! Men vi får väl se helt enkelt. Vart klar efter två och en halv timme tror jag de var, väntade på Sofia och Elin som jag skulle käka med. Trodde de var pannkaka men neej. Inte okej! för jag ville ha pannkaka! När vi käkat gick vi ut i solen och prata om lite olika saker, om lovet osv. Åkte hem och gick ut och gick med Josefine och Ecco gyllby runt som kanske är på 3-4km? Ecco var död så vi tog oss lite pauser här och där så han kunde dricka vatten. Ecco är min hund för dom som inte vet de. Sen pratade jag med Anna och hon kommer till mig imorgon förhoppningsvis! Man vet aldrig med den där tjejen. Just därför hon är min bästa vän. för vi är precis lika danna. Ändrar oss hur som helst och rätt var de är så gör vi någonting helt annat. Haha typiskt oss, Men de gillar vi! Väl hemma efter prommenaden så tog jag Ecco och gick ner på baksidan, fixade med ankorna och gav de nytt fräscht vatten. Men det är ju ingen idé eftersom att dom där små liven bara skitar ner de direkt, Men vad gör de? Hämtade upp äggen och dom är ju inte direkt små. Så tänkte ta mig ett ägg och äta till lite pasta och salld, kan bli rikitgt gott!
Efter de bär jag mig av till Film för att lira lite boll, för att sen fika med tjejerna efter träningen med heeela laget! Kan bli som sist, då vi dog av skratt! jag har bestämt att jag och Pappa ska börja med en Diet tills sommarlovet. Kan också bli riktigt bra de där.. Det tackar vi Josefine för! Nej nu måste jag börja med maten, dags för träning snart! 
 
Lite fina bilder..





Min bäbis och översvämmingen i Örbyhus!


Jag är en fågel!

Jag tror jag blivit en liten fågel, Allt jag äter är solrosfrön och jag älskart! :D

Har egentligen ingenting att skriva

Hejsan hoppsan!
Jag vet att jag är otoroligt dålig på att uppdatera men känner faktiskt inget behov av det just nu.. så kommer göra de i fortsättningen när jag vet att jag har någonting att skriva om. Jag försöker göra de bästa jag kan, men vad gör jag om dagarna?
Går i skolan, kommer hem, äter, tränar och sover.. Ingenting som ni är speciellt intresserade av, antar jag?
Helgerna har sätt lika dana ut sen i januari som tyder på jobb, hur kul är det att läsa om liksom?
nej ni ser jag har ingenting att skriva om.. Kan ju bara säga att träningen igår var helt stört jobbig och jag tror på riktigt att jag skulle dö. J Ä V L A P O L L E N ! ! !

Hade lovat min kompis att lägga ut mitt tal om kissie och blondinbella. Men det gick jhu åt helvete med tanke på att min skoldator krascha så jag var tvungen att lämna in den på ghostning och där efter försvann den... Jävligt kul!! Så tyvärr, jag kan inte lägga ut den. Men kan ju bara säga vad jag tycker om henne.

Jag tycker verkligen illa om den där tjejen, Hon är hemsk. Hon påstår att hon är en bra förebild för yngre tjejer men jag tycker snarare att hon ser ut som en häxa och beter sig precis lika som en sådan. Jag håller förtillfället på att skriva om denna tjej, men denna gång en debatt. Så jag kan ju lägga ut den när den är klar och jag får veta mitt betyg på den. Hon ser hemsk ut i allafall, måste ju säga attt hon är delvis pinsam! Hennes STOOORA tuttar på hennes lilla kropp är fan inte fint och hennes jävla näsa! Fyfan!

Visst jag kanske inte heller är så perfekt men de flesta människor ser bra mycket bättre ut än henne. Självklart finns det också folk som avgudar bruden. Och jaa varsegod alla får tycka och tänka vad de vill om folk, men det här är min åsikt i allafall! :)

Tack för mig

Sommaren är påväg

Sitter här och känner hur sommaren är påväg med stora steg.
Känns så fruktansvärt underbart att bara kunna gå ut och sätta sig på balkongen i tröja och bara njuta av solen. Kunna gå ut och gå utan att känna att det blir jobbigt för att det är kallt. Nu är det nästan så att man vill bara ute hela tiden. Dock är jag väldigt trött hela tiden och svullen i ansiktet pågrund att de där jävla pollen. Hatar att vara allergisk mot någonting i naturen!

Nu ska jag lägga mig vid tv:n och fortsätta tjocka lite..
Jag älskar att vara i min ensamhet på söndag! Det är nog bland de bästa som finns! lika så på vardagar dock med i allafall! Ska låna en lägenhet i spanien i sommar och bara dra dit med min bästaste Anna! <3

Tror jag ska sluta blogg, har ändå ingenting att skriva.. Tja


Mam!

Mam, jag tänker på dig! Jag vet att du fixar de här..
Du är den mest starka människan jag känner!
Du gör min dag!
Jag älskar dig! <3


Krya på dig!

Älskade mamma, jag tänker på dig varje dag. Du och Pappa + familj är de bästa som hänt mig.
Jag vet att du är stark nog att klara de här. Jag vet att du har tålamod och kan fixa de här.
Du är och kommer aldrig att bli ensam! Jag lovar dig! du har alltid oss!
Jag älskar dig! <3


Kämp mamma, jag vet att du fixar de här!
Älskar dig! <3

En söndag i april

En vanlig söndag i april.. Regnet piskar ner i backen, dimmigt och fuktigt. Inte speciellt kul.. Jag som var taggad på att gå ut och gå när jag vaknade men när jag väl hörde hur de regnade så var det inte lika roligt längre. Får sån huvudvär i det här vädret, men det är bara tagga om... För imorgon är de årets första derby.. det vill säga DIF-AIK. Men självklart är de AIK man åker för att titta på.. Vi ser hur solen stiger över råsunda..! Åker in med 4 grymma brudar. Anna, Malin, Margit och Sofia. sen blir de till att träffa galet mycket andra människor där! kommer bli tungt! Dricka lite, softa lite och se AIK vinna! kan det bli bättre? =)


Haft en bra helg i Stockholm förövrigt! Imorgon blir de back in Stockholm för några timmar! Mys :)
Jobbade igår med en nyvakt, Mmm. Underbart trevlig och grymt snäll. Hela kvällen gick som en dans på rosa..
Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta de lugnt för att vänta på ett vitkigt samtal om de inte var de jag precis missade? Hmm, Knas där ifall de var de!

Sommarjobb-check
Jobb till Mickis- cheeck
Jobb till Anna- Cheeeck!

Fyfan vad jag är grym, Måste vara någonting bara jag kan vara!


Tyngsta, imorgon är de vi som kör igen!


första april

Fredag och jag skiter i att jobba ikväll. Sån fruktansvärd feber... Den kan ju dö någonstans.

Igår var vi på studentskiva för kärntorpgrymnasiet i stockholm. Angelicas skiva. Kul att träffa henne dom 3 sekundena vi hann träffas. Sen stod jag och snacka med vakten för att det var så fruktansvärt tråkigt. tyvärr.
För mig vart de en redbullvodka och tre glas vin, Sen var de bra för min del och jag ville hem och sova, önska jag kunde sova nu med.

Har egenligen ingenting att skriva så slutar här. Godnatt!


RSS 2.0