Grattis tjockis på 21års dagen!

Grattis Christian Karlsson på din 21års dag!
Det firar vi med tårta och massor med läsk..
Hoppas du vart nöjd av att få ett par svarta shorts av mig som var L för att du är så tjock! :)


 :)

soffligg

sitter hemma idag igen. Min hals dödar mig, så har vart soffliggande hela dagen..
Lovisa är här och myser med oss, mest med teddy mest.. Hennes parfym luktar över hela huset och de märks verkligen att familjen är hemma igen, inte en sekund lugn och ro.. men orkar inte skriva ska spela med bror.

kan inte sova

Åhhh, kul att man är så in i helvete trött men inte kan sova..
Övertrött tror jag de kallas.

Sportlovet dåra!

Jag är förmodligen riktigt dålig på det här med att blogga.
vi har ju haft lov och sånt där strunt nu en vecka, kunde väl lika bra fortsätta och sen gå på sommarlov en vecka tidigare, känns som om det skulle behövas just nu.. Haha! Jag har i allafall hunnit med en utgång med några få tjejer. Det var roligt umgänge men fyfan så kalas suger. Alltså seriöst aldrig igen. Tur att man kände några där och specillt vakten som man kunde snacka med.. det var nog sista och första gången på de där stället. Haha, pinsamt att man ens gick dit liksom. Men vad gör man inte för sina vänner?

Sen har jag till och med hunnit åkt till Stockholm och där händer väl det alltid någonting kul, speciellt när man umgås med en underbar tjej som Anna. Jag gick i allafall och kolla hur mamma mådde eftersom hon kom hem från sjukhuset i torsdags, gav henne en blomma och ett kort, sen åt vi lite och pratade. Kändes som om vi inte träffats på hur länge som helst men det var ju trots allt tre månader sen vi sågs tror jag så det var värt vart enda öre.. Sen umgicks jag med Anna, Sen mötte vi Linus och där efter Bella. Fina tjejer de där, sen kan vi ju diskutera hur Linus betedde sig.. Men i allafall hade en gaalet bra kväll med brudarna! Ny liga som tänkt ut planer för sommaren? Jo men visst :) Sen gick jag till mamma och väckte henne för att hon ska käka vissa tider så väckte henne alla gånger under den natten. Fick sova så där 3 timmar, Bra där när man ska hem och jobba dagen efter. Men jag hade det underbart.. Anna fick dock ett ryck och skulle sminka mig och grejer.. Som vanligt med andra ord. Haha men jag åkte i allafall hem runt 5 från fiskis på fredags eftermiddag. Var hos Dalle och Sofia men bror var inte hemma så jag mös med Liam och Sofia till halv tio då min buss gick till jobbet, fint dääär!

Väl på jobbet så var det KAOS, KAOS och ännu mera KAOS! Var utan vakt, folk höll på som små fittor.. Jag är så gaaalet less på vuxna människor som dricker och inte kan bete sig, det blir verkligen barn när dom dricker, på riktigt!!! skulle slutat vid tre, men nej jag slutade 04:00, Kom inte från jobbet först vid kvart i fem kanske? Då jag åkte hem till bror och sov så där tre timmar..

Lördagen: vaknade gaalet tidigt av Lilla Liam, skulle upp och lira match mot Alunda och jo men hur gick de? Första perioden spelade jag min "vanliga" position men jag kände att jag inte orkade med de efter så lite sömn så i andra och sista spelade jag back.. Min gamla position.
Första period förlorade vi med 1-3.
Andra period spelade vi 0-0.
Sista men absolut inte minsta vann vi med 6-0. Hur bra var inte de?
Då Alunda spelar i div 3. dock ligger dom typ sist men ändå..  och vi i fyran. SÅ vi var jävligt grymma den matchen. väl efter matchen gick jag hem, la mig i soffan och tänkte "Yes nu får jag äntligen sova".. Nej men självklart kunde jag inte sova så jag låg i soffan och tog det lugnt bara. skönt de med.

Sen var jag till bror och Sofia igen, men fick först damp på upptåget som inte kom i tid. Så ja som vanligt ungefär. Jag vill BO I STAN.. !

Sen åkte jag till jobbet igen, Aah det gick väl bra till en början. Sen kommer de något jävla fyllo som ska dryga och vette fan vad de var, bråka om såna små saker så man typ ville skjuta den, Men jag är så snäll fick jag höra igår så jag skulle ju aldrig bli arg. Haha, aa kunderna behöver ju inte se mig arg i allafall. Jobbade i allafall med en grym vakt igår. Han och Pappa är nog bästaste att jobba med, Ja fifan!  kom väl hem till bror runt 04:00, somnade runt halv fem-fem och sov till kvart i 10. så om man säger så här:
Jag har sovit 11-12 timmar på tre dygn. Fiiiint eller hur var det egentligen?

SÅ jävla sliten så nu blir det film, Godis, läsk och försöka hålla sig vaken tills resten av familjen kommer hem från teniriffa så jag får mysa lite med dom, nej nu blir det bilder!


Liam

Jag och Anna, Fyfan vad snyggt du fixade mig Anna!

Tjaaaa!

ö-sjfölzsdäv

Alltså förra inlägget var typ damp och dialog från sthlm. Haha

Alltså fyfan vad jag hatar UL, JÄVLA FITTHORA!

sho habibi

TJo habibi, vad händer dåå?
jag är i sthlm och fixar kottar du veet.
Jassåru. det är det du säger vaaa?
ja jag gör ju de..
Gillaru att bazzzzzzzza eller?
haha vem vet, inte du vem vet inte jag! =)
Ey man ska tagga läään, men ha det grymt och kirra biffen som du ska kooompis!

Ey man ha de fint län, jag ba rullar om kring och sen ba kör vi på som vi ska jaaaooo!

okej... Aah reeeetaaard!

shoo habibi!

så mycket starkare än du!


jag är starkere än vad du någonsin kommer bli.
jag är starkare även när jag är som längst ner på botten är jag starkare än dig!

stockhoolmo! :D

Heel gaalen kväll igår men sånt gillas som bara deeeen! :)

Nu blir det att åka till Sickla för att möta upp Anna och Bella. Sen fika och tatuering på g..
Förhoppningsvis blir det som de ska och som vi vill ha de annars sket de sig och får bli på söndag då jag ska på äventyr här i sthlm igen.. Hihi. Bb. jaaaao !

nu har jag inte tid med de här för nu ska jag säga hejdå till mamma och mysa i 30 min och sen aas dra hem mot Sofia och Dalle för Middag och sen woooork! =)

Pengarna rullar in som de ska, det går bra nu!

Jag låter livet leka precis som de gör nu, fy så underbart det är! Loveit! :D

2011-02-24

Nu sitter jag här på min stol och klockan är 12:16. Jag var ut på krogen igår och det var verkligen bland det tråkigaste jag gjort. drack knappt heller. ONÖDIGA PENGAR! ! !
Men det var väl kul att man träffa några andra man kände.. Mys!
kom hem ca 02:00. Aah rätt chill ändå liksom. Förjävla kallt ute igår.. Men ja nog om den kvällen så har jag vart vaken sen 10:00 vart till tierp och bestämt mig för att åka till min bästaste och sen ut och äta med min mamma. kan bli mys tror jag! :)

Ska göra det jag är bäst på ikväll också. Bara asss chilla med min bästastevän! Jag äslkar livet, jag älskar det som är och hur de är. BIlder från igår kommer efter jag vart på min trip till sthlm! :)

Tjjaaaaa!

fiskar som viskar!

jag sitter här vid köks bordet, bara jag vaken och då sitter jag och aschillar med mig själv och sjunger så falskt de kan bli.. Haha, så jävla klcokren låt alltså!

Under alla kläder, barfota I solen
Sommarvind, du är våt och jag är törstig

Vi är som blommor, blommor som blommar
Vi är som svanar, svanar som talar
Vi är som ålar, ålar som vrålar
Vi är som fiskar, fiskar som viskar

en del av låten, Alltså Det är Nathalie och Petre som fick mig att lyssna på den.. Lika den här "mamma förlåt" hahah så sjukt kuliga låtar! :)


frukosten är upp äten, jag har vart ute med Ecco, men nu da? vad händer nu? ska man ta sig en "frukt" och sen in i duschen kanske? Låter underbart så jag slår till på de! :)


Om du är singel och sökande så söker denna man en brud!


ta bort getskägget och du har Jim där...
kommentera så får ni nrt..

Ha det fiiint, tjjaaa!


you are my sunshine!

Det finns bara en och de är du!
dududu och så mycket mer du.
Kan inte sluta tänka på dig finaste!
<3

slagit över 12 snåret!

Klockan har slagit över 12 slaget och jag sitter här ensam i min soffa och ska kolla mean girls två. Hoppas på att den är lika bra som ettan. Jag älskar den filmen! Haha.. Tönt jag vet!
har ätot lite godis, myst med min hund och mina katter. Men katterna är förjävliga. bara jamar hela tiden. Neej nu ska jag kolla för snart slår klockan över ett.. inte okej! Godnatt! :)


tisdag 19:26

jag vet inte riktigt vad men det vart ingen träning, så nu ligger man på soffan i vardagsrummet igen. 
ska snart dra med Christian till ica för inhandling utav fruktsoda och sedan lite godis.. Det är lov och jag kan tjocka mig hur mycket jag vill.. Idag var de exakt en vecka sen jag träffade dig. jag saknar dig och jag vet inte alls hur de är mellan oss. jag har ingen aning om någonting just nu mer än att jag saknar mig syster något förjävla mycket och att jag bara vill till henne NuNuNu! Jag tänker boka biljetten dit den 10 mars. jag vill inte bara ruttna här hemma längre. Men problemet är att jag missar två hela helger då och då är de mycket pengar som försvinner. De känns där emot förjävligt! :( Jag vill ju bara vara, glömma alla dessa problem och kunna leva med min syster. Förstår ni hur glad jag kommer vara när hon kommer hem? Förstår ni hur mycket jag längtar tills vi åker till Australien med Ligan? det kommer bli grymt!

jag älskar att säga de, jag mår så fruktansvärt bra hur de än blir med allt.
Imorgon blir de utgång med mina vänner och de kommer göra susen!
förstå att bara få dansa rumporna av sig... kommer bli grymt!

Anna kom ju inte idag, men kanske kommer imorgon istället får se.
jag kunde åkt till sthlm idag om jag viste att vi inte skulle träna. Men nej de får man veta när man är i hallen.
Kuuuul vaa? men vadå jag är inte sur för de. bara lite smått glad faktikst att jag slapp träna idag, Bara kunna ligga hemma i soffan och njuta av sista tiden då man kan ligga utan att slippa göra massor med saker. Imorgon ska min fina sova här. kommer bli grymt, Det kommer komma bilder, de kan jag lova! För imorgon är de vi som kör!

Jag älskar att jag har världens finaste hund, som är så fruktansvärt bäst. Vad hade jag gjort utan honom egentligen? Han ligger här på golvet just nu och tittat på mig som om han vill gå ut och sen ha  godis för att han har vart duktig. Det ska han få också, Han är alltid duktig. Ecco är en sån man aldrig kommer att glömma. han märker direkt när man är ledsen och då ska han upp i knät. han är sån otroligt stor och bra nallebjörn fast en hund! =)

Ica här kommer jag för inhandling av Gooodis och läsk! Bra jävla fint där ragnar! :)

nyår 2009. ett dunder bra nyår! :)




Grattis på 19 års dagen Samuel! :) 
Hoppas du får en grym dag! ♥

/


Massor med glaaad!

Massor med glad idag. Känner verkligen hur allt funkar för mig idag.
Dock ligger jag hemma och har ont i huvudet och är för jävla trött, beslutångest ifall jag ska dra mig till sthlm eller inte, Men tror fan jag dra ändå. Där finner man alltid någonting roligt att göra och inte nog med de så blir de ju att jag får träffa mamma också! :) Men jag har ju den där jävla fotbolls träningen att göra innan + att jag ska träna små kidsen vid fyra. känns som om de kommer bli en tidig kväll för mig. Men det är så skönt.
Jag känner bara hur min energi laddas för imorgon då de blir utgång med mina kära vänner. Hoppas bara på att ingen idiuuut till människa ska förstöra den.. men nu ska jag sova en stund helt slut som människa! tung träning och kväll igår! Puss på det!


Jag saknar dig, men vad gör de om hundra år?


:)

Måndag och jag är på sjukt bra humör, lite seg dock med de får gå ändå. idag ska jag bara ta de lugnt, mysa och ha det allmänt trevligt med den del av familjen som är hemma och sedan ska man träffa Lovisa.
Hon är en av de som får mig att må så sjukt bra. jag tror inte det finns en ända gång då vi bråkat eller ens tjafsat. Skojj bråka är vi experter på men slutar alltid vid en bra gräns. Jag hoppas att hon vill äta paj med mig när hon kommer, eller om man ska göra kladdkaka, beror ju lite på? :P haha

Vi är så sjukt tjocka tillsammans men ändå så fruktansvärt jävla bra.. den här veckan kommer rulla på, men inte som vilken vecka som helst. min absolut bästaste vän kommer till mig imorgon om hon inte hinner bli sjuk och om Linus tillåter. Killar ni vet. 

När jag jobbade i helgen så var de faktiskt en riktigt bra mening jag hörde. jag tog den på rikigt och den lät så här: Killar är en varelse som för de mesta bara vill en sak, tjejer är precis lika. vi skulle på varandra och säger att killar utnyttjar. Men vadå då måste ni tjejer utnyttja lika mycket... Så gick grabben som sa de.
Han var faktiskt klockren i det han sa.. jag håller med.  Man måste ju vara två genom att utföra någonting tillsammas.. Men nog om de.

Min vecka kommer förmdligen se ut så här:

Måndag- ligga hemma och vila, vara med Lovisa och Träna.
Tisdag- Anna kommer, träna och dricka lite eller mysa.
Onsdag- Vaka med min fina Anna brevid mig, mysa, prata och sedan utgång med fina tjejer.
Torsdag- vakna, möte, lämna Anna vid tåget och sedan träffa Mikaela.
Fredag- Åka till stan, umågs med Sofia, Liam och bror. Sen jobba!
Lördag- match, sova och jobba
Söndag- SOooova!

Nej nu har jag fått förslag på bakning så nu ska jag gå tjjjjaaaaa! :D


asfhä

Jobbade inatt igen da, Helt slut idag. Alla mina favoriter kom och dansade och hade det bara allmänt trevligt. slutar alltid med att dom står sist kvar för att prata med mig. Bästaste kunder!
jag är helt slut i allafall. har sovit några timmar i dag i allafall skönt, men var med Sofia och Liam en stund idag också. Mys! Min älskade lilla pluttiee!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och dra mig en stund för att få bort min jävla magvärk!
sår i min jävla näsa så nu blir de näsblod också. tack fan för de! Godnatt! :)

En tjockis på ingång!

Åhh, jag är tröt och allmänt less. jag orkar verkligen inte jobba idag. Jag känner inte att jag komma sprida glädjen som jag gjorde igår. då jag stod och skrattade och inte nog med de ska jag jobba med någon jag aldrig jobbat med, inte ens min käre far har träffat honom. känns ju stabilt men han är säkert jätte trevlig och bra precos som de alla andra!! :)

Önska bara att pappa kunde jobba så man kunde komma hem och sova i sin säng. men icke sa nicke..
Blir till att sova hos en av mina bästaste bröder. Dalle! Han, Sofia och Liam är guld värda! De går inte att tycka illla om dom. dom är så otrligt jävla bra. vad hade jag gjort uan er?

Nu är klockan 19:29 och mitt tåg till stan går om så där 45 min, måste lyssna på lite musik och tagga till lite. Får hoppas på att det är en fart fylld kväll så man har någonting att göra så tiden går fort så jag kommer i säng i tid. så jag kan ta mig hem och sova imorgon på dagen. Jag har verkligen inget liv på helgerna. jobbar ju varje helg visst de är pengar men vad gör jag om helgerna? fredag kommer jag hem från skolan, sover en- två timmar. fixar mig och drar i väg, kommer hem runt 4-5 beror hur snällt folk vi har på jobbet. går ut med hunden, sover fram till 12. spelar oftast match elller någonting annat inom träningen och sen sover jag igen och drar iväg till jobbet. kommer och gör samma visa. Sen måndagen börjar skolan och då är det skola hela vecka. Men vaffan ska man dra någonstans måste man förtjäna de. ;)

Har jobb hela sommaren också. På tre olika stället. Uppsala, Stockholm och Öregrund. Hur jävla fint som helst!

Nej nu har jag inte mer tid med den här skiten. Nu ska jag ta mig lite läsk och sedan dra iväg! Ha en toppen lördagkväll och på onsdag är de jag, Anna, Ronja och Mattsson men tjejer från skolan! FIIIINTE SÖRRU! som röjer i stan! ;)

egentligen så har inte rubriken meningen i texten!

Då var de lördag igen...

Jobbade igår och jag måste ju bara säga att jag har verkligen en del favoriter på jobbet. hur underbara människor som helst i allafall just dom fem. INGEN slår dom! Det var väldigt segt igår att jobba, men vad gör de?
Jag hade inte så mycket alls att göra fram till tolv slaget. då det började rulla in folk som hade vart på flustret och kollat på något band där. Men endast två av mina favoriter kom. det var inte kul vaaa...
Finns folk man skulle vilja skjuta men jag är ju så snäll så jag låter de leva.. Nej men skämt och sido. Det finns ju verkligen folk som inte borde dricka och folk som kan dricka hur mycket som helst utan att bete sig sämre. Jag har nog en av världens bästa arbetskamrater på jobbet i allafall. Hanna gör verkligen kvällen dunder! :)
Kom i allafall hem runt fyra. skönt! Sen var de ut med Ecco så kom hem vid  halv fem igen, efter de gick jag bums i säng när jag kom hem.. Sov med min katt. mys! haha tråkig tjej, jag vet!

Idag började dagen med att gå upp vid 09:00 för att äta frukost och sedan dra sig ner till idrottshallen för en match mot Björklinge. Ja det gick ju bra mycket bättre en sist måste jag ju säga. självklart var de inte bra men BÄTTRE!! sist spelade vid 1-11 mot dom. förlust för oss. Hade väl inte de starkaste laget heller måste jag säga. Sen idag så spelade vi 0-6. alltså förlust igen. Men vad gör de om hundra år? Vi hade ju inte direkt toppat laget med A-lagsspelare från d2.. Men det var kul att spela första då jag var back, sen andra och tredje då jag var center. Får ju fan aldrig in boll jäveln. Alltid har jag chanser men aldrig får jag in den. idag kändes de som att jag spelade i en jävla dröm. sov tre och en halv timme och sen match på de. Inte kul helt enkelt! 
 
Men fick träffa en del av  mina underbara tjejer. Lovisa förlåt att jag hoppa in i dig och puttade dig när jag skrek åt dig. Det var verkligen inte meningen! Nej nu blir de dra  täcket över huvudet och sen sova, efter de så sak jag bara längta tills på tisdag då min bästaste vän kommer till mig! :D

GLAD CHEEEEEEEY! :)



saknar tiden då jag glömde allt i Sverige! Snart så. snart dra vi! :)

/ M


tur i oturen..

Heeelt slut idag igen...!
Har vart på praktiken idag för att jag kände att jag mådde bättre. Jag kände att jag kunde ge de en chans idag och imorgon med tanke på att jag vart sjuk en vecka och vart ledig en dag.. Men jag var dit i allafall, hade idrott med en nia och en sexa.. Niorna gjorde beeptestet, som går ut på att springa på olika nivåer mellan 20 meter och de ökar hela tiden. såg hur dom plågades, stackars! :/ Men dom var sjukt duktiga i allafall, det är huvudsaken! (:
Sexorna gjorde någonlek som kanske hetter vaktmuren? en litet annan veriation från kinamuren tror jag haha... minns inte och de var den lektionen jag hade sist. Det var roligt att se hur alla är med i en lektion och hur mycket fart de har i benen, tänk om man var så liten igen men slapp skolan.. då hade jag lätt börjat om och vara så liten.
såg så underbart roligt ut. saknar att vara å liten. :/

sitter just nu hemma nyvaken efter ett par timmars sömn och mår fortfarande inte bra. jag skulle gå tillbaka till praktiken efter att jag hade käkat. men tror ni inte jag får magknip då så de bara var att lägga sig i soffan och ta de lugnt? Jo men självklart och när jag la mig där somnade ja direkt för att jag hade så ont och inte mådde bra. känns bra värdelöst att inte kunna göra bra av sig på praktiken när man har sista veckan... :( Idrottslärare skulle jag kunna bli, det känner jag, jag vet att det skulle vara roligt. Har man roliga elever att jobba med så är de så kul att vara där. Fick höra mycket fina saker av vissa elever idag, så sjukt söta. Önska jag fick ha er mer innan denna praktik är slut, men inte de inte :(

Nu ska jag försöka äta lite, sen får de nog bli en sista bit paj från den jag och Lovisa gjorde igår. så fruktansvärt goood! Lovisa och jag är nog mester kockarna! ;) Sen ut med min älskade hund eller om jag tar de först eftersom jag är så fruktansvärt trött just nu så kanske lär försöka vakna till liv.. nej nu vart de mycket onödigt men alltid bra med någonting onödigt!

ha de grymt, lika så i helgen.. själv jobar man och tjänar pengar, snart sitter jag i Amsterdam, sen någon annan stan och sist men asolut inte mins så är jag i Australien med heela ligan! fiiiinte!

hejdå (:
bjuder på denna fina bild i en otroligt snygg tröja! snart så är de avspark för fotbolls säsongen! :D Läääängtar!

jag har dålig fantasi till rubrikerna

Ja men då är jag här igen och fortfarande sjuk..
sitter i soffan hemma och gör ingenting. kom på att jag skulle berätta vad jag gjort under de senaste dagarna..?
det finns ingenting att berätta, jag har ju bara vart sjuk och inte direkt så ni vill veta hur jag legat och hur jag sätt ut och hur jag vart sjuk. haha dumt av mig.. 
 
Nu har Teddy,Freddy & Virre åkt ner till Mickis och nej jag är inte ett dugg avis på att dom har 22 grader i skuggan och ska ner och lägga sig på stranden en sån här onsdags morgon, medans jag ligger i soffan sjuk! Bra där...
Jag hoppas dom får en toppen resa i allafall. 
 
Ska väl fortsätta sitta i min soffa med varmchoklad i ena handen och andra handen min päronsoda.
jag älskar attg sitta i en filt som är lindad runt mig på ett mysigt sätt och sen med mys kläder för att bara dricka varmchoklad! Bästa!

Nej kolla film och plugga japp!

Hejdååå! =)



Jag ser ut som en pingvin när jag är ute och går med mi hund, så jävla mycket kläder på mig men ändå fryser jag! Suck!

slut tjej

Jag är nog sämst på att uppdatera bloggen men jag har inte orkat...
Sen i torsdag efter praktiken har jag legat död i soffan eller sängen. Har inte orkat med någonting, INTE ens svarat på sms eller när de ringt på min mobil, som ligger brevid. Illa. Men Det ber vi om ursäkt för.. Förlåt!
jag är fortfarande inte frisk och har lyckas tagit mig ner för att kollla på en träning.. de var igår. så vart inget jobb för mig i helgen.. slut som människa!

orkar inte skriva mer om dagarna gör de imorgon. Hejdå


Sjuklingen!

Idag är de lördag och jag har legat i sängen sen i torsdags klockan 7 och vart uppe och gått tre gånger sen dess..
Ätit två kiwi sen i onsdags kväll. Förjävla bra känns de som... eller?
ligger sjuk som ni kanske förstod, inte ett dugg kul.
Jag och freddy låg i pappas säng och var magsjuka tillsammans, hela dagen igår. Nu är han heöt plötsligt frisk och jag lika död. Heelt slut, förjävla känslig och lukter är verkligen ingenting jag klarar av.
vad kan man göra när man är sjuk? ingen aptit och orkar inte mycket?

Bara ligga istortsätt. så nu slår jag på en film i de fina vädret.... kul, jätte kul!

Aja, sova lite också kanske.! Tjarååå


fitthora, aah!

Jag orkar ingenting, sitter i min soffan och kollar på tv.
det är inte ens någonting intressant på tv men ändå sitter jag kvar,
Har varken ork eller kraft till att göra någonting.
Önska jag fick vara liten då det inte va dessa problem.
Det känns som om det var så mycket lättare när man var mindre.
Då kunde man göra de man ville. Man hade ingenting mer än föräldrar som stod i vägen..
Alla gör vi fel men varför ska jag alltid få skit för de någon annan har gjort?
Tar jag åt mig så lätt att det går att lura i mig vad som helst?

Jag vet inte vad det handlar om, jag vet ingenting.
Hade jag vetat hade jag sagt det men hur svårt kan det vara att lyssna?
Patetiska idioter... Vet inte vad jag ska säga mer än...


Håll mig hårt eller släpp mig helt!
Ni gör erat egna val...




Nej men tjeeeena!

Nu när man käkat bullironer och degat i soffan en timme, framför två och en halv män med Lovisa och Teddy, ska man snart ner och packa och fixa in för träningen! Ska bli skönt att komma ner igen och röra på fläket! Steeeker lite med sporttoppen på ba!
Sen kör vi styrka och fys, lite lirande med bollen och sen avsluta med match lirande. Kommer ju sitta dödsskönt i kistan efter ba..

Jag vet jag ba älskar att säga de!
home alone, två hela veckor om åtta dagar! Så jävla underbart! Jobbar dock helgerna men fan en dag med lite dricka ska man nog kunna klämma in, även om de är mitt i veckan.. Haha. Har druckit Alkhol en gång sen alle fyllde år och det var på nyår och alle fyllde år den sista oktober.. Finte Gunnar!  (:

Jag älskar att säga de, imorgon börjar kickboxningen också! :D


2011-02-07

Nu har man haft praktik i två veckor, skönt att komma ifrån skolan en stund känner att det behövdes! (:
Första veckan var jag i skolan och vart klar med de flesta resterna.
Andra veckan var jag personligassistent till en jätte trevlig människa! Får inte säga mer än så.. Haha

Idag började min första dag på praktiken i Örbyhus skola, Ja tillbaka till gamla tider!
Kom dit 07:30 pratade lite med Björn som jag är med, pratade lite med Frida och andra lärare.  Gick fint måste jag ju säga. Jag har bara massa engelska lektioner och 12 idrottslektioner i veckan. Fin måste jag säga.
Har inte speciellt långa dagar heller och det är roligt att kunna lägga upp lite själv hur man vill ha de nnär det gäller lektioner. Men nu har jag ett problem.

Jag ska hålla lektionerna nästa vecka och ska döda 6-8 liv genom att ha styrka och kondition med dom.
Så vad kan man göra? det ska vara som ett helvete för dom.. Haha bästa med att vara lärare!

Sen kommer jag ta massor med kort när jag är med på en lektion och uppdatera väldigt mycket om Idrott och hälsa. Känner att det är lite av min sak. Sen ska jag börja träna idag igen. Kommer bli fullt ut nu!

Måndag: Idrott i skolan & Innebandy
Tisdagar: Fotboll
Onsdagar: gym & Innebandy
Torsdagar: gym,(vissa veckor)
Fredagar: Fotboll
Lördagar: Match ibland Söndagar

Nya dieten eller vad man nu ska kalla den funkar fint den också!
Jobbar och sliter på helger, Sover bort lördagar och söndagar.. Mycket bra där (:

Jag älskar att säga att jag har dig som min.
Du får mig att le
Känna mig stark
känna mig älskad för den jag är
Du sa att du var bara min och att jag var bara din!
Du gör min dag, min underbara solstråle!



en helg i februari

jag vet jag är sämst på att skriva, men har varken tid, lust eller ork..
Hela helgen har bestått av jobb, förra veckan var de praktik och läkar besök. Denna vecka kommer ungefär vara lika dan, men denna vecka blir de praktik i Örbyhus skola, och nej jag vill inte! :/
Vill åka till skolan och bara jobba klart alla saker. Som i fredags bara att svara på en fråga fick jag G dirr i Med.g.
hur skönt är inte de liksom?
Kom hem fyra i lördags morse gick och la mig, då min babe ringer och väcker mig 06. Så frågar han ifall jag vill komma, självklart säger jag ja. Gör mig i ordning, eller ja, släpper ut hunden, borstar tänderna och klär på mig. För att ta bussen dit som gick 08:50. Sen när jag kom till honom la vi oss i sängen och Mös. U N D E R B A R T !
slog på en film och han somnade, sen somnade jag, och sen vaknade jag vid 16 igen. Där var lördageb borta..
sen kom pappa och hämtade mig och mitt hjärta, hjärtat skulle till en kompis och vi skulle jobba. Pengarna rullar in som de ska! (:
SKön jobbkväll igår, inga problem mer än att de var en jätte läskig gubbe som:
Gubben:Hej vad heter du?
Jag: Ingenting.
G:Aaah ingenting de var fint, du får inte låta några äckligt gubbar röra dig!
Jag: det gör jag inte heller.
G. Bra, för nu är det så att jag vill inte vara någon peddo gubbe, men nu ska jag hem och vålta min lilla madrass..
Jag, i chock, Okej. låter väl bra eller något och gick där ifrån.
HAHHAHHAHA hur ska man ta en gubbe som säger en sån där sak?
han vill inte vara någon peddo gubbe men säger att han ska hem och våldta madrassen, inte så att man tar han som en äckel gubbe då.. eller?
Han hade jordens äckligaste andedräckt också. FY..
nej nu ska jag väcka min bror för sen ska min familj åka och bada på fyrishov då jag åker hem tror jag.
ha en bra söndag, för de ska jag med godis och läsk! (:

Snark!

Jaha, då var de onsdag och jag vill trääääna! blir tokig..
Funderar därför på att åka hem imorgon och lämna alla mina saker så jag slipper ha med de till praktiken på fredag då vi ändå bara ska bowla.. Sååå kanske hoppar den då. Får se hur jag mår.
Idag har jag vart i stan och allt jag har fyndat är jävla tuggummipaket! Less på att jag är beroende av de så jag måste köpa ett så fort jag ser de.. :/ så när jag räkna hur många paket jag hade i fikan och i väskan var det ELVA stycken! Hahhaha, beroende på högnivåååå!

Nu sitter jag i allafall i soffan efter att jag ätit mat (potatisbullar med lingonsylt) Satt fint i magen och efter de en riskaka... Mumma! MEn måste låta pengarna vara hemma så jag slutar köpa de snart...
haha


Nej nu ska jag hitta någon film, jag kan kolla på ikväll.. Gaaalet trött vart vaken sen halv fyyyraa. lär väl inte somna direkt efter att ha blivit mobbad hela dagen!(Y)

USA har 64 delstater enligt mig, Gränby ligger inte i Årsta, och jag äär inte blooond, Jag är svart hååårig!

Ja nu hörs vi inte mer idag tror ja... Tjaaaaa!




Jaa. jag älskar att sova! (:

VEm har tagit bilden förresten? haha


Lätt att ljuga för?

Alltid blir man lika jävla förvånad.. Det är inte sant. Det måste vara lätt att ljuga för mig..
Nu vet alla de också. Sova på de här? Jaa gärna! godnatt

Bjuder på lite bilder..

Nu blir de lite bilder så här på köpet ba! =)


Pappa & jag från min bal..


Thailand: Virre,Mikkis, Freddy och jag


Mamma och jag hemma hos Ove på djurö



Min moster Jaana från Liams dop


Elvis som jag skulle se ifall han funkade med min hund.. Gick inte..


Häxvirre på halloween 2010- fixade henne och tog lite roliga bilder!


Det var vad jag hade och bjuda på för tillfället.. =)


Degat i soffan!

legat och degat i soffan hela dagen.. Känns skönt men samtidigt jobbigt. vill inte vara sjuk på fredag för då ska jag jobba! :P har blivigt beroende av att jobba. och speciellt när jag fick veta vad jag skulle tjäna om jag jobbade de här helgerna som är kvar. tjugo helger! kommer sitta fint sen..
Ska ju till Amsterdam i maj/juni! Ska bli roligt..

Nu ska jag i allafall lägga mig och bara njuta av de fina jag har.
det var en igår som sa en riktigt bra sak som fått mig att tänka ordentligt. tack för de!

Solade idag med Therese, så sjukt underbart!
tack för dee!

RSS 2.0