tisdag 19:26

jag vet inte riktigt vad men det vart ingen träning, så nu ligger man på soffan i vardagsrummet igen. 
ska snart dra med Christian till ica för inhandling utav fruktsoda och sedan lite godis.. Det är lov och jag kan tjocka mig hur mycket jag vill.. Idag var de exakt en vecka sen jag träffade dig. jag saknar dig och jag vet inte alls hur de är mellan oss. jag har ingen aning om någonting just nu mer än att jag saknar mig syster något förjävla mycket och att jag bara vill till henne NuNuNu! Jag tänker boka biljetten dit den 10 mars. jag vill inte bara ruttna här hemma längre. Men problemet är att jag missar två hela helger då och då är de mycket pengar som försvinner. De känns där emot förjävligt! :( Jag vill ju bara vara, glömma alla dessa problem och kunna leva med min syster. Förstår ni hur glad jag kommer vara när hon kommer hem? Förstår ni hur mycket jag längtar tills vi åker till Australien med Ligan? det kommer bli grymt!

jag älskar att säga de, jag mår så fruktansvärt bra hur de än blir med allt.
Imorgon blir de utgång med mina vänner och de kommer göra susen!
förstå att bara få dansa rumporna av sig... kommer bli grymt!

Anna kom ju inte idag, men kanske kommer imorgon istället får se.
jag kunde åkt till sthlm idag om jag viste att vi inte skulle träna. Men nej de får man veta när man är i hallen.
Kuuuul vaa? men vadå jag är inte sur för de. bara lite smått glad faktikst att jag slapp träna idag, Bara kunna ligga hemma i soffan och njuta av sista tiden då man kan ligga utan att slippa göra massor med saker. Imorgon ska min fina sova här. kommer bli grymt, Det kommer komma bilder, de kan jag lova! För imorgon är de vi som kör!

Jag älskar att jag har världens finaste hund, som är så fruktansvärt bäst. Vad hade jag gjort utan honom egentligen? Han ligger här på golvet just nu och tittat på mig som om han vill gå ut och sen ha  godis för att han har vart duktig. Det ska han få också, Han är alltid duktig. Ecco är en sån man aldrig kommer att glömma. han märker direkt när man är ledsen och då ska han upp i knät. han är sån otroligt stor och bra nallebjörn fast en hund! =)

Ica här kommer jag för inhandling av Gooodis och läsk! Bra jävla fint där ragnar! :)

nyår 2009. ett dunder bra nyår! :)




Grattis på 19 års dagen Samuel! :) 
Hoppas du får en grym dag! ♥

/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0