Dagarna har ingen betydelse

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag eller Söndag.. Vad fan har de för betydelse?
Allt jag gör är ändå jobbar, tränar och as softar.. Allt jag känner just nu är för att dra fem dagar om inte tre veckor utomlands. Bara försvinna här i från. Men nej då ska man jobba varje dag tills man börjar i skolan igen, Moget där känner jag! Jag hinner inte ens träffa min buddy och det är inte kul för vi hinner ju aldrig prata om saker.. :/ Men jag vet att min buddy alltid finns där som jag finns för henne!
Hur kommer de sig att kärlek ska vara så fruktansvärt svårt? Det är inte roligt någonstans. Det gör en glad för en stund, men sen da? Meningen att gråta och vara ledsen sisådär ett år om inte mer för en jävla kille? Dumt att klaga egentligen för jag har ju min, men jag menar killar är killar och tjejer är tjer.. Ingenting är bättre eller sämre... funderar dock starkt på att bli Sveriges nya nunna. Fast de är jag ju redan.. Haha, Nej men åååh jag vill till Stockholm och bara köra gärnet med en finfin Angelica som jag saknar till tusen! Men nej hon ska ju på allt hennes resor hit och dit. Aja en cigg på de här och sen ska jag hoppa in i duschen för att lägga mig i sängen och glo på en bra film... Jobb imorgon som alla andra dagar! Måste ju bara säga att det är underbart att lira boll igen! ;)
Åh sommar, fotboll och bra tjejer.. Det är grejer de!
Hare fint Sickan!

En dag i Juli

idag är en sån  här jobbig dag då man inte vet vad man vill göra eller kan göra. För de första har jag så fruktansvärt ont i magen och för de andra så är jag så sjukt snurrig och vet inte alls vart jag ska  ta vägen. Nu kan jag ju säga att bloggen är passande då alla tankar snurrar och det gör ont för man vet inte vilket val man ska göra.. men vad gör de om hundra år?
Just nu sitter jag och pratar med en tjej som lirar innebandy i björklinge och hon ger inte upp och tjata på mig tills jag skriver över mig, ska jag göra de då eller ska jag skita i de? Jag har ingen aning om vad jag ska göra, hur jag ska göra och när jag ska göra de.. Jag funderar i allafall på att åka ner och prova igen och efter det så får vi se vad jag gör.. Men Jaja.
Idag har jag tillbringat min dag med att sitta på balkongen och läst tidiningen, umgåtts med Mikkis och bara njutit av livet, även fast det är jobbigt ibland. Nu vet jag inte vad jag ska göra för jag har ju gjort allt som behövs utom att gå ner i källaren där de behövs tvättas.. Men det är allt för mycket spindlar där nere och jag toook dör om jag ser än, så de får jag skicka någon annna på när någon kommer hem.. Imorgon blir de bio i allafall med min saknade Elin och sen kanske Linda följer med, vi får se!
Tror jag tar och sover lite grann.. Trött när man börjat med ny kost och träning.. Aja, Ha de bra! :)

Två år av sorg!

Då var det onsdag idag och ett olyckligt datum..

Idag är det exakt två hela år sedan min älskade bästa vän Simon Junior Suarez dog i en mopedolycka. 12/7-09 var då han krockade i den tragiska olyckan. Jag saknar honom någonting sjult mycket. Det finns inte ett ord för hur min saknad till honom är. Jag och han har vart bästa vänner sen dagen då han flyttade till Örbyhus och efter de varje dag. Tills dagen dål olyckan kom och han inte kunde säga ett ord mer.. Det gör ont i mig bara jag tänker på honom. Att mista en nära vän är som att mista en stor del av sitt hjärta. Det finns nog ingen som inte har vart med om att mista en fin person och just därför tror jag att alla tar hänsynt till min text som jag tillbringar till Simon och hans familj.

Igår var det minnes stund och jag hade inte en aning om det, Jag hade missat det totalt. Det gör ont att jag missasde den, men tänder ljus för dig hemma. fäller tårar för dig och saknar din röst, Din närhet och dina ord! Jag saknar dig vid livet och allt jag behöver är dig. Jag vet att en dag kommer vi ses snart igen! Den dagen, den stunden kommer var den jag längtat efter nu i två år. Jag finner inga ord efter min längtan till dig. Det hugger i bröstet och gör ont. Då jag känner att det är någonting jag saknar och det är någonting stort. Det är du! Du min bästaste Simon, Det är din och min mening som ingen kan ta oss ifrån "Dumma Snigel, Du är dum". saknar att höra den varje dag. saknar att se dig på byn om kvällarna.. Jag älskar dig och nu blir de till att tända ljus för dig! Bilderna på dig står som smäck i mitt sovrum, men nu får du göra mig sällskap i vardagsrummet!
Missyou! ♥
Det finns verkligen ingen som du, Att få ha dig vid min sida skulle göra mig som lyckligast!

Turkiet och lite till

Jag är verkligen sämst på att uppdatera, jag vet! Men jag ska försöka bättra mig..
först ska jag berätta om Turkiet, Alltså jag var där med Josefine, en grym tjej måste jag erkänna. En tjej som får en att må bra. Men vi var i alla fall i Turkiet i en vecka. Vi umgicks med varandra dag in som dag ut. Hade de sjukt roligt. vi hann med allt mellan hummel och jord.. Det vi som mest gjorde en vecka var att dricka, sola, bada, käka, rökte och käka chips! Haha låter sjukt bra men fy så roligt vi hade, eller jag i allafall. Vi träffade också två sköna personer där nere eller jag träffa en tjej vid namnet Daniela som vi umgicks med hela veckan och hennes lillebror vid namnet David. Bra sköna människor. Dock helt flippade när de drack! Vi umgicks med tanterna mycket under dagarna och hade de mys. börja med en Bira på stranden för de flesta. hehe! Jag vill verkligen tillbaka. Känna värmen och ändå kunna leva livet.  Ligga och steeeka på stranden och bara ha de hela underbart med en grym cheey! En vecka jag sent kommer glömma! Tack för en grym vecka med dig Josefine!





den bjuder vi på.. eller hur Josefine? =)

Efter en vecka i Turkiet tog jag mitt pick och pack och drog vidare till Gotland där jag var en vecka men gav de inte mer. Även om jag önska att jag skulle gjorde de så var de inte så de vart. hände för mycket tragiska saker runt om kring  och då kände jag att jag inte orkade mer. Menmen, Nu saknar jag min Josefine som är i Gränna och roar sig med sitt.. Inte lika kul dock. Jag börjar jobba imorgon igen och pengarna rullar in som de ska...

har vart i stan idag med Mikkis och Virre. haft en sjukt bra dag men också en jävligt jobbig dag.. Bra dag för att jag fick umgås med världensbästa syster och jobbig dag för att idag var de två år sedan min käre vän simon var med om olyckan och imorgon är de två hela år sedan sen han dog. Jag saknar honom något sjukt, de var min bästa killkompis, jag älskar honom och de känns som igår! Miss you buddy, din dumma snigel!



nu ska jag äta sen ut och gå! Pusss


RSS 2.0